Standardside

BEHANDLING MED EQUINE-LTS

Inflammation

Der kan være mange årsager til inflammation: Betændelse, traume, gigt, skader mm. De røde og de infrarøde lys i LTS reducerer inflammation med op til 2/3 efter 1-3 behandlinger af 3-5 minutter. Det gælder både inflammation i led og muskler. Ved gigt i leddene er en kontinuerlig behandling nødvendig. Ved Inflammation forårsaget af traume, stoppes behandlingen efter inflammationen er forsvundet. Ved betændelse, forsæt behandlingen til alle betændelses symptomer, så som feber, rødme, varme i området har været væk i 2-3 dage. Ved skader, forsæt behandling til al ømhed er forsvundet. I tilfælde af traume, er det vigtigt at kontakte en dyrlæge, som kan tilse skaden. Derefter kan behandlingen med LTS starte for at fremskynde helingen samt minimere chancen for en infektion. 

Smerter

Smerter kan have mange årsager: Traume, gigt, forvridning og muskelømhed. De røde og infrarøde lys reducerer smerte relativt hurtigt, både smerte fra akut trauma, men også smerte fra gigt. Området behandles med LTS for at mindske smerter og fremme helingsprocessen. Ved gigt smerter, kan man behandle efter behov. Smerter fra muskelømhed vil blive reduceret efter 3-5 minutters behandling efter en hård træning, ved at restituere musklerne og fjerne mælkesyre.

 

Sår/Operationssår

Det vigtigste efter en operation er, at såret heler hurtigt med minimalt arvæv. Behandles der med LTS efter en operation, vil helingen af operationssåret blive fremskyndet langt ind i vævet, så såret kan hele indefra. Infektion undgås og dannelsen af arvæv reduceres. De blå lys i LTS er bakteriedræbende, samt hjælper huden til at restituere hurtigt og stimulere hårvækst.