Booking, betaling og betingelser

Overskrift

Sådan bestiller du:

Først skal du have bekræftelse på at de ønskede datoer er ledige, send os en mail på info@grangaardenhh.dk eller en sms på 53521109, du er også velkommen til at ringe.

Når du har fået bekræftet at vi har plads på at de ønskede datoer og din hund er skrevet ind, modtager du en faktura på mail.

Har du fået bekræftet at dine ønskede datoer for ophold er ledige så bemærk venligst at pladsen kun holdes i 24 timer efter faktura er fremsendt og at endelig reservation ikke er gennemført før opholdet er betalt, og at din bestilling slettes UDEN yderligere varsel.

 

Prisliste pr. 1/12 2021

Standard priser pr. påbegyndt dag:

1 hund i eget værelse: 255.-                                                     

2 hunde i samme værelse: 400.-                                              

Helligdag (ikke søndage) 1 hund i eget værelse: 375.-                                                                     

Juleophold 2021 23-24-25 dec. 2400.- (der kan ikke afleveres/afhentes den 24 dec.)

Nytårsophold 2021: 30 dec. - 2 januar. 2800.- (Der kan ikke afleveres/afhentes den 31 dec. og 1 jan).

Der gives ikke rabat ved flere hunde sammen på helligdage samt jul og nytårsophold!

AKUT MODTAGELSE:  Ved modtagelse samme dag som bestilling er der et akut gebyr på 500.-

Ved booking og betaling accepteres vores betingelser for reservation og afbud som angivet nedenfor. Ved eventuelt afbud disponerer pensionen over pladsen og er ikke forpligtet til at kompensere såfremt værelset genudlejes.

 

Afbud:

Ved afbud i højsæsonens perioder (se nedenfor) refunderes betaling ikke ved afbud uanset hvor god tid afbuddet meddeles.

I perioder uden for højsæsonens perioder (se nedenfor) kan der meldes afbud indtil 20 dage før opholdets startdato og 50% af betalingen for opholdet refunderes.

 

Højsæson perioder 2021: 

vinterferie: 8 februar - 14 marts.            

Påsken:  26 marts-11 april.      

Sommerferie 1 juni-31 august.              

Efterårsferie: 1-31 oktober 

Jul og nytår: 15 dec-5 januar.  

Samt ophold i forbindelse med store bededag, kristi himmelfartsdag og pinsen.

Vores åbningstider er fleksible, (7-18), og hundens ankomst- og afrejsetidspunkter aftales mellem os og den enkelte hundeejer. For at dette kan fungere, henstiller vi til, at de aftalte tidspunkter overholdes, eller at man ringer, hvis man bliver forsinket. OBS åbningstider for indlering og udlevering kan være reduceret i forbindelse med Jul og nytår.

 

For ALLE reservationer gælder at:

Vi opkræver fuld betaling ved bestilling af ophold, det er vores forsikring overfor afbud, og DIN sikring for god pasning!

Der afregnes pr. dag og ikke pr. overnatning, derfor er afhentning og afleverings tidspunkterne også fleksible. Der betales fuld pris for ankomst og afhentningsdage. Afbrydes opholdet før tid gives ikke refundering.

LØBETID:

Vi har desværre ikke kapacitet til at modtage tæver i løbetid!

Skulle tæven komme i løbetid umiddelbart før et ophold skal påbegyndes, kan tæven ikke modtages og der gives ikke refundering for opholdet. Kommer tæven i løbetid under et ophold opkræves et gebyr på 1500.- som dækker kemisk rensning af pensionen efter opholdet.

Vi beklager denne foranstaltning men vi har desværre ikke kapacitet til at huse tæver i løbetid.

Ophold:

Hundens ophold i pensionen er under ejerens eget ansvar, pensionen kan ikke holdes ansvarlig for hunden pludselig opståede død, skader på denne eller dennes ejendele samt sygdom under ophold.

I tilfælde af sygdom/skade forbeholder pensionen sig retten til at konsultere dyrlæge på ejers regning, ejer vil naturligvis altid blive forsøgt kontaktet ved sygdomstilfælde.

Alle hunde skal være ansvarsforsikrede (lovpligtigt). Sygeforsikring anbefales!

Alle hunde skal være fri for utøj og vaccineret efter dyrlægens anbefalinger og ved nye hunde bedes ejer fremsende billede af vaccinations bevis på mail eller sms.

Alle hunde skal afleveres med snor / sele eller halsbånd som sidder godt fast og passer til hunden.

Kennelhoste vaccine er ikke påkrævet.